Goede competitie wordt met verlies afgesloten

De laatste competitiewedstrijd was uit tegen en in Amstelveen. Met het hele team compleet in de auto van de captain was de sfeer goed te noemen. De dames verloren wel maar de uitslag was geflatteerd. De single van Leslie was zoals bijna altijd weer een drie setter. Mariëlle, Nelleke en zelfs Lenneke verloren hun partij ook niet zonder slag of stoot. De dubbel van Mariëlle en Lenneke werd een verloren drie setter. Esther en Leslie wisten hun dubbel wel te winnen, alhoewel ze dat niet echt konden laten zien omdat de tegenstander gedwongen opgaf vanwege een kuitblessure. Was het een golfwedstrijd geweest met handicapverrekening dan hadden de dames glansrijk gewonnen gezien de ratings van de tegenstanders. Het was weer een leuke sportieve dag met leuke sportieve tegenstanders. Dat kon ook niet anders want de vandaag niet spelende José (rugklachten) was de ideale supporter en altijd bereid om iedereen met raad en daad bij te staan. Het zonnetje langs de lijn dus.

Onderweg terug naar Katwijk kwam het besef al langzaam. Dit was de laatste wedstrijd, de competitie zat er op. De komende zaterdagen zullen niet meer zijn zoals de afgelopen zaterdagen. Partners en kinderen zullen weer de aandacht krijgen die ze zo lang hebben moeten missen en het ‘gewone leven’ keert weer terug. Eenmaal terug in het clubhuis aan de Krom werd er dan ook nog een drankje genuttigd en nadat de aanwezige bardienst naar huis gestuurd was de muziek nog even flink hard gezet.

De vierde plaats kan KLTV1 niet meer afgenomen worden en daarmee hebben ze laten zien dat ze op dit niveau zonder moeite mee kunnen draaien!

 

Gevers uit Noordwijk te sterk

De vijfde competitiewedstrijd werd gespeeld op de Krom. De dames gingen natuurlijk weer voor de volle winst, maar de Gevers hadden duidelijk geen zin om hier aan mee te werken. In de singles werd flinke strijd geleverd. Mariëlle won haar single, maar de anderen gingen verloren. Zowel Esther als Leslie wisten het nog wel tot een drie setter te brengen. Allebei speelden ze een slopende partij maar gingen uiteindelijk met lege handen van de baan. De tegenstanders in de dubbel van Esther en Nelleke waren een maatje te sterk. Mariëlle en Leslie lieten niet zo makkelijk van zich winnen. Zo speelde Leslie, niet voor het eerst deze competitie, weer een afmattende driesetter. Jammer genoeg ging die partij alsnog verloren. Uiteindelijk werd de dag dan ook afgesloten met een dubbel gevoel. Het was weer een gezellige dag met veel hilariteit, maar verliezen is natuurlijk nooit leuk.